Velkommen!

Velkommen til Den Helbredende Have på Fejø.

Foreningen havde stiftende generalforsamling den 11. januar 2012. Foran os ligger et stort arbejde med at etablere haven med alt, hvad det indebærer.

Målet er en 450 m2 stor fremvisningshave med dertil hørende produktionsbede, passiv-solvarme-drivhus, havedam til vandplanterne og en vandtrappe til at rense vand såvel som sjæl, et redskabrum, et par multtoiletter, parkeringsplads og markedsføringsmateriale, i alt 1500m2 lejet grund på Storemosevej 32 hos Fejø Retreat.

Når haven åbner tilbyder vi rundvisninger og kurser om planterne, plante- og frøsalg, salg af andre produkter, behnadlinger og haveterapi. VI har dog aktiviteter allerede i 2012. En weekend om “Urter og ukrudt – med fokus på symptomer i kogler, led og muskler”, to lørdage i henholdsvis juni og september om “Urter til husapoteket”, en sommeruge “Meditativ haveuge” og i Permakulturugen er der hver formiddag adgang til haven. Desuden er der jævnligt havedage, hvor man er velkommen til at komme og arbejde med og derigennem lære om planterne og lære haven at kende. I september er vi vært for Frøsamlerne, der tager en tur til Fejø i forbindelse med deres landsmøde, som i år holdes i Maribo.

Du er velkommen til at bliver medlem af foreningen Den Helbredende Have på Fejø, det koster kr. 150,- pr år for et enkelt medlemsskab og kr. 250,- for et husstandsmedlemsskab. Du retter henvendelse til kasserer Henning Mogensen på mail

2 thoughts on “Velkommen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s