Eksotiske planter – physalis

Denne ananaskirsebær – eller een af physalis arterne – kunne godt vokse på friland så længe der ikke er frost, i læ, mod syd. Den mulighed findes endnu ikke i Den Helbredende Have, så den frodige plante må vokse i havestuen hos naboen, Fejø Retreat.

Ananaskirsebær, physalis, er stærkt sur/sødt smagende og rig på C-vitamin og antioxidanter. Der kommer til at modne mange frugter, på de 3 planter vi har lige nu – men dem på billedet er købt. Så det varer lidt endnu.

Her er et godt link, hvor man kan læse mere om ananaskirsebær, physalis: http://eksotiskefrugter.emu.dk/frugter/ananaskirsebaer.html

2 thoughts on “Eksotiske planter – physalis

  1. Den er simpelthen så flot. Hos mig har bænkebidderne forlystet sig og planterne får slet ikke lys nok til at komme med brede blade og blomster og FRUGT. Sikke en fin erfaring vi har fået

  2. Ja, jeg tror fint vi kan få den til at vokse og give frugt. Jeg har rigtig meget lyst til at eksperimentere med udtræk og syltning. Altså måske allerede i 2013, når vi forhåbentlig har flere bær. Jeg mener planten er flerårig, hvis blot man holder den inden døre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s