Junibuket

junibuket

 

Den Helbredende Have blomstrer. Nogen af planterne blomster også.

Håret høgeurt, salvie, peberrod, sennep, honningurt, havesyre, akeleje (som er giftig), purløg. Dertil kommer en bundækkeplante, hvis navn jeg har glemt og en marguerit, som er fra naboen og blot med fordi den er smuk – men det smukke alene har også en helbredende virkning!

BRUG HAVEN dagene har været gode. Surbrød med tang og brændenælde er bagt og smagt. Brændenælde- og tangpestoen rigtig god – og nem, nem, nem at lave. Gæsterne står og ser på det, de tror knap deres egene øjne, det er overbevisende. Så nemt og så godt – jeg så det selv. Rabarberkompotten med kvan var lavet i forvejen. Og jo, der er sukker i, men tænkt at smagen er så god og fin når der samtidig er en potent sundhedsfremmende plante i. Brændenælde”smoothie” med æblemost, lidt græskarkerner og hørfrø plus en enkelt isklump. Samme sang, så nemt og SÅ godt.

Begyndelsen til et “læringslaug” er dannet, idet vi nu er fire, der gerne vil deltage i det. Jo, det skal nok lykkes for Den Helbredende Have på Fejø at blive det reservoir af gammel og glemt viden om de helbredende planter kombineret med viden fra moderne forskning, som den er tænkt at være.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s