Hildegard af Bingen Haven

blog of The Healing Garden on Fejø

1 års fødselsdag

Skriv en kommentar

Det første år er gået efter vores forrygende åbningsdag den 17. august 2013.

De allernærmeste venner af Haven troppede op og fejrede 1 årsdagen, fejrede med sang og dans og åbent hjerte  Der var stor jubilæumsfest på Fejø denne dag; Idrætsforeningen blev 80 år og Fejøforeningen 40 år – så vores 1 års Fødselsdag i Den Helbredende Have på Fejø holdt vi særdeles nedtonet.

Jytte Abildstrøm kom som gæst, en stor glæde, med hilsener fra Søren Ejlersen (Årstiderne og Haver til Maver) og fra en sansehave som er ved at blive anlagt på det gamle Skt. Hans. Ja, Jytte syntes bare det var så godt, så godt at vi anlægger og driver denne have, for det er den slags vi får brug for i fremtiden. Jytte var begejstret for vores inspiration fra middelalderen, Hildegard af Bingen og Henrik Harpestreng; Hildegard af Bingen sagde jo – blandt mange andre kloge ord, musik og visioner – at menneskets sygdom ikke er Guds straf men blot et udtryk for at legemsvæskerne er ude af balance. Det hjalp hun mennesker med, atter at få genvinde balancen i krop og sjæl. Jytte kendte den danske Hildegardformidler Kirsten Kjerulff og havde været med på een af de mange rejser til Hildegard klostret i Bingen i Tyskland. 

jytteoganne

 

Fine gaver fil vi fra Lotte Rosenkilde og fra Kernegården og hilsener og lykønskninger fra nær og fjern, tak for dét. 

 

Tekst Anne Moloney, foto Anita Winther

Sidst redigeret 17.08.2014

Reklamer

Forfatter: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s