Hildegard af Bingen Haven

blog of The Healing Garden on Fejø

Mand flytter hytte

Skriv en kommentar

Så oprandt dagen , hvor fundamentet var færdigstøbt og Peter White havde regnet ud hvordan den tonstunge hytte skulle flyttes – den kom jo hertil med Søren Kran i november. 

 

hytte_2

På en eller anden finurlig måde havde Peter fået klodset hytten op og bakket vognen ind under. Bakkede mellem frugttræer, jordbunker og huller i terrænet og bakkede hytten ret præcist hen, hvor den skulle stå.hytte_3

Flytte alle fliserne så de stod dér i høje søjler, bakke vognen ind og læsse hytten af.

hytte_4

Hjem med traktor og vogn, spise lidt frokost, og så ellers i gang med at få hytten ned fra “søjlerne” og skubbet, vrikket, rullet over på den blivende plads.hytte_5 hytte_6 hytte_7Desværre viste det sig at fundamentet ikke var HELT som det skulle være; i mogren må vi i gang med at skrue og flytte bærende bjælker, men det er meget, meget tæt på at hytten er flyttet. Så skal tagpappet lægges på og et vindue skiftes ud, et vindue der er knækket i kampen.

Tak, tak, tak til Peter for denne dåd!  Fra og med dette vil vi aldrig, aldrig drage Peter Whites udregninger og forslag til hvordan nogen kan gæres i tvivl!!

 

Reklamer

Forfatter: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s