Hildegard af Bingen Haven

blog of The Healing Garden on Fejø

Meditativ Haveuge, dag 3

Skriv en kommentar

Vi når meget godt rundt om det hele på sådan en meditativ haveuge.

Tre daglige meditationer/nærværstræning á 25 minutter, undervisning i mindfulness og permakultur. Det hele i praksis i det meditative havearbejde og den meditative madlavning og opvask. Work is love made visible, som de siger på Findhorn, eller “Love in Action”.

Jorden er grundlaget for det hele. Til såning, prikling og potning blander vi selv jord af 1/3 kompost (indtil videre øko-certiciceret indkøbt kompostjord) blandet med 1/3 havejord (god og fed lerjord) og 1/3 sand.

jord_potning_plantning1 I denne uge har vi priklet en skøn murmansk drueagurk, frø fra Frøsamlerne samt små fine ecinacea, indkøbte frø, men jeg tror sørme at alle har spiret, så vi har 30 småbitte planter. De frø vi selv samlede fra ecinacea – eller på danske purpur solhat – er ikke spiret. jord_potning_plantning2 De sidste tomatplanter er også bundet op, her en række sydvendt i læ foran halmhytten.jord_potning_plantning3 Rosenblade er samlet og tørret, nu i glas med etikette.jord_potning_plantning4 Dagens tærte med broccoli, dejen er uden gluten, velsmagende af boghverdemel, kikærtemel og en rest kogte ris. Smukkeste udsmykning med kornslangen fra vores permakulturdesign på Fejø Retreat.

kornslangetaerteTekst og foto: Anne Moloney, upload 09.07.2015

Reklamer

Forfatter: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s