Skøn fødselsdag i Haven

Vi takker af hjertet til de mange mennesker, der mødte op fra nær og fjern for sammen med os at fejre, at Den Helbredende Have på Fejø nu er 2 år.

1000 tak for alle gaver og donationer!!  Og 1000 tak til Threin Ottosen som ledede de skønne qi gong sessioner. Vi nåede også rundt på guided tur i Haven, hvor vi delte vores viden om planternes brug med hinanden, der er bare så meget at lære. Også tak til alle de frivillige, wwoof´erne, som havde tilberedt den skønne frokost med alskens brød og kager og pestoer med urter fra Haven, alt var særdeles velsmagende. Dén frokost var prikken over i´et!!

Til alle jer der gerne ville have deltager men som af forskellige gode grunde måtte melde afbud: I er velkomne i Haven i ugens løb helt frem til 1. oktober. Vi har åbent hverdage fra 9 – 17.30 og der er skøn friskbrygget urtete i info hytten. Nyd Haven mellem planter og fremspirende træer og summende liv fra insekterne.

Uden for denne åbningstid er i velkomne til at henvende jer – måske vil du gerne på en guided tur sammen med din personalegruppe eller dit meninghedsråd? KOntakt os på anne[athelbredendehave.dk eller mobil 60834944foedselsdag1 foedselsdag2 foedselsdag3 foedselsdag4 foedselsdag5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s