Hildegard af Bingen Haven

blog of The Healing Garden on Fejø

Skøn fødselsdag i Haven

Skriv en kommentar

Vi takker af hjertet til de mange mennesker, der mødte op fra nær og fjern for sammen med os at fejre, at Den Helbredende Have på Fejø nu er 2 år.

1000 tak for alle gaver og donationer!!  Og 1000 tak til Threin Ottosen som ledede de skønne qi gong sessioner. Vi nåede også rundt på guided tur i Haven, hvor vi delte vores viden om planternes brug med hinanden, der er bare så meget at lære. Også tak til alle de frivillige, wwoof´erne, som havde tilberedt den skønne frokost med alskens brød og kager og pestoer med urter fra Haven, alt var særdeles velsmagende. Dén frokost var prikken over i´et!!

Til alle jer der gerne ville have deltager men som af forskellige gode grunde måtte melde afbud: I er velkomne i Haven i ugens løb helt frem til 1. oktober. Vi har åbent hverdage fra 9 – 17.30 og der er skøn friskbrygget urtete i info hytten. Nyd Haven mellem planter og fremspirende træer og summende liv fra insekterne.

Uden for denne åbningstid er i velkomne til at henvende jer – måske vil du gerne på en guided tur sammen med din personalegruppe eller dit meninghedsråd? KOntakt os på anne[athelbredendehave.dk eller mobil 60834944foedselsdag1 foedselsdag2 foedselsdag3 foedselsdag4 foedselsdag5

Reklamer

Forfatter: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s