Hildegard af Bingen Haven

blog of The Healing Garden on Fejø

Første vellykkede prøve på guided tur

Skriv en kommentar

lou_guided_tur

Henover vinteren har vi i bestyrelsen arbejdet på at få busselskaber til at komme til Fejø på en oplevelsesdag. Een af oplevelserne er en guided tur i Den Helbredende Have på Fejø, men urtete og demonstration af pesto og smagsprøver. Lou Langdon er vores første guide og hun har gjort et grundigt stykke arbejde for at forberede denne tur, der i dag havde generalprøve i silende regnvejr – så vi måtte drikke teen og få smagsprøverne i Yurten, der således også fik sin ilddåb.

Jeg tør godt sige, uden at jeg tror jeg overdriver, at gæsterne kommer til at få en supergod oplevelse her i vores skønne have, som vi nu har brugt 4 års frivilligt arbejde på at anlægge. Mange, mange timer er investeret. Dette skulle mange, mange mennesker nu gerne få gavn af og nogle få mennesker skulle gerne kunne begynde at tjene lidt penge på den værdi, som er skabt i Have.

Tillykke Lou, med denne skønne, gennemarbejdede produkt i form af en guided tur!!

 

 

Reklamer

Forfatter: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s