Studietur, Hildegard, sidste dag

hildegard_dag5_1

Den femte og sidste dag fik hurtigt ben at gå på. Inden morgenmaden ryddede vi op og pakkede feltsengene sammen. Så var der pressemøde, et flot opbud af ikke mindre end tre journalister, hvoraf de to var fra de lokale ugeaviser, den ene fra et dagblad.

Og så – tadaaaa  – afsløringen af vores flotte gave til  Heidrun og museumsgården: Hildegard af Bingen have skiltet, for krop, ånd og sjæl. Heidrun blev bare så glad!!

hildegard_dag5_2

Ja, hvad der ikke kan ske når en lille gruppe af dedikerede mennesker arbejder sammen!!

Vi plantede en del planter i haven, som Hildegard havde købt om tirsdagen, planterne var glade for at komme i jorden, det var tydeligt at se og haven var glad for at de kom, planter som hen over årene var gået til fandt nu atter deres plads i haven.

Det blev et farvel og på gensyn. Hvad og hvordan projektet og samarbejdet fremad skal rumme er endnu på drømmestadium, men så stærkt og godt et møde MÅ næsten have en fortsættelse, vi får se.

 

Tekst og foto: Anne Moloney

 

Forfatter Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s