Og gæsterne kom helt fra Slagelse……

Her har vi Lene og her har vi Lou.

Lene er guide på bussen og Lou er guide i haven.

I går (søndag den 19. august 2018) havde Ældredagen i Slagelse haft så stor succes med at sælge billetter til turen til Fejø, at der kom TO busser på samme tid – og så skal man huske at sige det til overfartslederen, for så skal der indkaldes ekstra mandskab på færgen!

Mens Lene guider gæsterne i den ene bus rundt på øen har Lou gæsterne i den anden bus på besøg  i Den Helbredende Have på Fejø. Og det er ikke kedeligt, skulle jeg hilse og sige!

I Haven serverer Lou mange slags urtete og lækker urtecreme på hjemmebagt brød som smagsprøve på, hvad man nemt og billigt selv kan lave hjemme i sit eget køkken af vilde planter og krydderurter. Lou laver qi gong og fortæller om urter og sundhed og formidler masser af inspiration.

Og Lene, ja, hun tager gæsterne med både i kirken og hvor der ellers er åbent på sådan en søndag. I går var hun i Butik Spelsau, hvor Hanne netop havde gang i garngryden. Og så ellers rundt på hele øen hvor en bus kan komme frem og ikke mindst vende – Lene fortæller historier fra Fejø, både sande og sjove, så hele bussen gynger når gæsterne griner. Jo, der er fest og farver, når Lene er på banen.

Frokosten serverer KVASEN og på Møllen er kaffe og Møllelaugkage er klar, og Lene lige synger sangen om Æbler og Pærer.

Inge kommer med masser af friske æbler og pærer og og figner og nyplukkede blommer, gæsterne kører glade og mætte hjem til Slagelse med poserne fulde af usprøjtet frisk Fejø frugt.

frugtpaamoellen

Tekst Anne Moloney, foto Anne Moloney og Preben Askov Jensen, opload 20.08.2018

Forfatter Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

One thought on “Og gæsterne kom helt fra Slagelse……”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s