Kærlighed til dig selv og Den Ny Tids Energi

Lørdag den 7. september 2019. Tag med færgen fra Kragenæs kl 9.50 (husk at være der 10 min før afgang) og du er retur med færgen igen kl. 18.25 efter en inspirerende og begivenhedsrig dag.

Vi er godt på vej ind i den ny tids energi. I århundreder har det materielle fyldt stadig mere i vore liv, nu er der fokus på andre værdier, på lethed, glæde og hjertets energi.

Denne fordybelsesdag har vi skabt som et særligt tilbud til dig, der arbejder med at finde din indre ro og din indre balance – og ikke mindst din kærlighed til dig selv.

Det er bare så vigtigt at gå, at have kontakt med sin krop, at kunne mærke sig selv. At åbne op for sanserne og lade livet strømme ind gennem alt det vi ser, lugter, føler,  smager og mærker.

cropped-frodig_have.jpg

Program for dagen

  • 9.40 ankomst i Kragenæs, afgang med færgen 9.50.Vi møder dig i Kragenæs og er med om bord på den 15 min skønne sejltur til Fejø. På sejlturen får du en introduktion til dagen. Fra havnen vandrer vi ad Fejøs frodige veje og stier til Fejø Retreat, vi går i fordybet ro, åbner sanserne, og vi taler ikke sammen på vejen.
  • Når du ankommer til Fejø Retreat, efter at du har gået i dit helt eget tempo, kan du nyde  te/kaffe og lidt let og lækkert i Den Helbredende Have på Fejø.
  • 11 – 13: Skab balancen til dit indre, mærk roen, bliv næret af den kærlige energi. Vi arbejder med guidning og dybdeafspænding og små øvelser to og to.
  • 13 – 14: Lækker frokost, som er enkel, nærende og mættende, økologisk, vegetarisk – og du får opskrifterne med hjem. Tid til at fordøje.
  • 14 – 16: Oplæg om den ny tids energi og visualiseringer, så du kan SE hvordan netop du kan arbejde med at rodfæste selvkærligheden, roen og balancen indeni.
  • 16 – 16.30: Te, kaffe, frugt, snacks.
  • 16.30 – 17.15: Vi går i Den Helbredende Have og samler de planter, der styrker roen og balancen i dit indre. Planterne tager du med dig hjem til tørring og til skøn te.
  • 17.15 – 17.45. Afrunding og du bliver kørt til færgen. Du får en doggybag med dig, med en dejlig sandwich som du kan spise på færgen, eller senere, sådan som det passer dig bedst.

Færgen afgår fra Fejø kl 18.10.

Kl. 18.25 ankommer du i Kragenæs, efter en magisk dag på Fejø.

frivilligesoeges8

Kursusledelse
Anita Frilund er født med clairvoyante evner, er reikimesterlærer, massør, zoneterapeut; Anita har egen klinik og mange års erfaring. Anita arbejder med genopretning af kroppens energier og medfølgende bevidstgørelse.
Anne Vinter er mindfulnesslærer og kropsorienteret psykoterapeut med mange års erfaring. Anne ejer sammen med sin mand Fejø Retreat og er på 7. år primus motor i det almennyttige initiativ Den Helbredende Have på Fejø.

Pris og praktisk.

Tilmelding og betaling til Anne Vinter, anne(at)helbredendehave.dk.
Når du har indbetalt kursusafgiften er din plads reserveret. Vi har plads til 18 deltagere. Tilmelding bindende og kursusafgiften kan ikke refunderes efter 24. august 2019.

Prisen for hele denne skønne dag er kr. 750,-. inkl. moms. Early birds kr. 650,- indtil 7. august 2019. (Dvs. hvis du bestiller og betaler en måned før kursusstart får du kr. 100,- i rabat).

Du får: returbillet med færgen, oplæg, undervisning, øvelser lige til at bruge i din hverdag, dejlig frokost med opskrifter, te/kaffe med frugt og snacks, sandwich til hjemturen, helbredende planter til tørring hjemme hos dig).

Ønsker du overnatning på Fejø før eller efter denne transformerende kursusdag er vi gerne behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder, som vi har en del af på Fejø til absolut rimelige priser og med god kvalitet.

Vi glæder os til at møde dig!!

Anne Vinter og Anita Frilund

Kontaktinfo:
Anita: tlf. 50577050, mail: anita-frilund@mail.dk
Anne: mail: anne@helbredendehave.dk

frivilligesoeges4

Ret til ændringer forbeholdes. All rights reserved.

Anne Vinter og Anita Frilund, den 25.06.2019

One thought on “Kærlighed til dig selv og Den Ny Tids Energi

  1. Kære Anne Tak for mail. Jeg kan ikke se hvilken dato det er. Det lyder skønt 💖 Og tillykke med nyt efternavn 😘 Knus og kærlig hilsen Lisa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s